Hvad Enhver Kvinde Bør Vide Om Prævention Og Vægt

kvinde tr?nings-og v?gttab

Holdet på Slankekur Løsninger har været at give vægt tab produkter, herunder talje undervisere, kropsindpakninger og slankende og kost piller siden 2000. Apple cider eddike er en god måde at kickstarte dit stofskifte og få mave fedt at flytte. Eddikesyre i eddike producerer proteiner, der kan hjælpe dig med at brænde op fedt butikker. Med stress og den deraf følgende stigning i cortisol sekretion, begynder din krop at producere mere insulin, som du alder, da din muskel-og fedtceller ikke reagerer på den øgede niveauer af cortisol korrekt. Med den stigning i insulin kommer fedt oplagring, især omkring maven. En kost med højt protein kan beskytte dig mod insulinresistens, og dermed reducere maven fedt.

En anden stor fejltagelse? Jeg har aldrig målt noget. Når jeg spiser korn, jeg greb en stor skål - langt større end din typiske suppe eller salat skål - og fyldte med opgive. Jeg er normalt blandet med tre forskellige korn; tilsat rosiner, nødder og blåbær eller banan, og der bruges Meget Vanille sojamælk. Hellige kalorier! Ikke nogen vittighed - min skål var nemt at trykke på 600. Samme gik for havregryn, yoghurt med frugt og müsli, toast, eller smoothies. Jeg fik ud af mine kopper og skeer og målt alt, sørge for, at det var omkring 400 kalorier. Til denne dag, er jeg stadig måle alt for at undgå et uheld eyeballing højere beløb.

Iført en body wrap-bælte under dit tøj, mens du arbejder ud, er med til at øge sved produktion, så du tabe vand vægt. Hvis du wrap slankere bælte rundt om din mave, mens du gør hjerte-kar-aktivitet, vil det bidrage til at øge din kerne temperatur, der producerer mere sved på panden, da kroppen prøver at afkøle sig selv. Men i henhold til at udøve videnskab Len Kravitz fra University of New Mexico, ophold hydreret er afgørende for normale kropsfunktioner og for peak motion ydeevne.


Hvad mere er, væske til at producere ekstra sved vil ikke nødvendigvis komme fra din talje.

Mono kost eller isolerede kost (hvor du er, bare at spise en type af mad, uden at kombinere det med andre måltider), at piger i kast med at skære vægt hurtigt, giver dramatiske resultater for en kort span tid. Men, disse diæter er meget skadelige. Standard måltid man tager involverer mange ingredienser og dermed næringsstoffer. For at holde energi niveauet højt, og kroppen fungerer korrekt, kroppen har brug for kulhydrater, proteiner og fedt i de rigtige proportioner. Mens i mono-diæt, ikke alle de nødvendige næringsstoffer, der er givet til kroppen, og det snarere bliver en slankekur fejl.
Langsomt og støt deres stofskifte går ned på grund af manglende biologiske respons, og derfor gør dem til at føle sig mere sultne.

En anden vigtig type næringsstof. Husk, at boksning er en aerob form for sport aktivitet, der kræver høje energi-niveauer, især for 12 3-minutters runder.

En boxer ' s mål er at indtage fødevarer, der vil give ret til andel af styrke, kraft og kropsvægt, der er bevaret bedst med kilder af høj energi og et lavt fedtindhold. Det er derfor, kulhydrater er så vigtigt for boksere, fordi de gradvist at frigive energi i løbet af dagen. De genopbygge forarmet glycogene niveauer, og øge fighter udholdenhed under træning og kampe. Nogle kulhydrater, især forarbejdede dem, der stammer fra hvid hvede mel, hvidt brød, og andre pastaagtige varer, der indeholder tomme" kalorier, som har lav næringsværdi.