18 Slankende Verden Kæmper & Hvordan At Overvinde Dem

Slankende Verden Kæmper
 • At tabe sig uden sult! Du kan finde mere lækker opskrift, og menuen ideer på din lokale gruppe, sammen med al den hjælp, du har brug for at komme i gang og nå dit mål vægt. Ved første øjekast kan det synes, at slankende body wraps gøre dig tabe sig gennem vand-reduktion. Men det er ikke tilfældet. Som de instruktioner, du har brug for at drikke vand, så snart du har afsluttet en session med body wrap. Det er naturligvis rigtigt, at kropsindpakninger, at skyllevandet ud af din krop, men det er ikke den måde, hvorpå du mister alle dine vægt. Hvis dette var tilfældet, så ville ingen være i stand til at have opnået varigt vægttab med wraps. Kroppen har brug for at arbejde hårdt for at tabe vand. Det er under denne proces, at kalorier er brændt, og du mister vægt. Faktisk enhver aktivitet, der bevæger sig i din krop er i stand til at hjælpe dig i stand til at kaste uønsket pounds, og slankende body wraps er blandt denne aktivitet.

 • Dette er igen en ganske personlig, betyder det koges ned til, hvor meget du ønsker at tabe og hvor hurtigt, du ønsker at gøre det, men jeg vil råde til ikke at gøre det for mere end en uge ad gangen. Fordi Slankende Verden er så let at følge, og du kan spise næsten alt, hvad du normalt ville spise alligevel, du generelt ikke føler at du er på en `kost`, hvilket gør det let at modstå fristelser. Jeg tror, at det at være på SP føles mere restriktive, og psykologisk hvis du er noget som mig, når du tror, du er på en diæt alle din hjerne fortæller dig at gøre, er at spise lort! Jo længere du går uden noget, du ønsker, jo mere sandsynligt du er til at hulen til det, og hvis du gør det, så kan det føre til at spise andre fødevarer, der er uden for dit syn ydelse. Så kun gøre det, så længe du føler dig tryg ved at nægte dig selv visse fødevarer!

 • Jeg hørte om Den Virksomhed, fra min meget nære ven, Melissa, der vandt en tidligere Virksomhed En Krop Udfordring. Hun har været en enorm støtte for mig, og hun viste mig, at det kan gøres, og at der er happy endings. Nu er jeg i stand til også at vise andre, kan det gøres! Vi laver alle undskyldninger for, at vi ikke har tid, samt et utal af andre undskyldninger, men undskyldninger er bare på grund af vores frygt for fiasko.
  Det er nemmere at gøre en undskyldning, end at erkende en fejl og rette den. Som en fuld tid forsknings-studerende ved UKZN både tid og midler er begrænsede.

  Denne diæt er, at programmet har været perfekt for mig, da det er billigere og så tid til at overskue. Det er ikke en ekstrem ændring af livet, men snarere en ændring af tankegang. Jeg føler mig så meget mere tilfredse med livet, ethvert aspekt er bare mere energisk og positiv, og nu vil jeg gerne vise andre, kan det gøres!

 • En anden sund metode, der er fitness-øvelser, som jogging, trin, eller vandaerobic, Aqua aerobic er sikkert og sjovt, især hvis du er glad for aktiviteter i vand, for eksempel svømning, er det ideelt for dig.

  Det hjælper dig med at slippe af med din toksin, der på skift hjælper dig med at være energisk, opbygge muskler, styrke og løsne vægt. Trin er en platform, hvor du motion og lave forskellige bevægelser med rytmen i musikken. Intensive bevægelser hjælper med at forbrænde fedt meget hurtigt og trin er et perfekt valg, hvis du ønsker at træne intenst med musik at holde dig i gang. Ikke alene hjælper det dig med at forbrænde ekstra fedt, men også øge styrken af foden muskler og hjerte.
  Jogging er nok den nemmeste af alle de sunde slankende metoder, som kan udføres af alle. Jogging hjælpe med at reducere vægten hurtigt og forbedrer smidighed mere markant.

 • Vægt tab tip #4: Læse etiketter på fødevarer. Ingen ønsker at tilbringe resten af deres liv på at tælle kalorier i alt, hvad de putter i deres mund. I begyndelsen, forståelse portionsstørrelser og kalorieindhold beløb, der er afgørende, men efter et stykke tid, vil du være i stand til at ball park, det meste af, hvad du spiser. Du vil sikkert blive overrasket i starten så godt. Det næppe rimeligt, at en del størrelsen af ice cream er en halv kop! Så smertefuldt som det er, du behøver at vide dette, så når du tror, du spiser 350 kalorier af ikke-reduceret fedt is, vil du forstå, at udfylde, at korn skål med hvad du brugte til at tænke, var en del er i virkeligheden mere som 1000 kalorier. En skive brød er en servering af brød og er normalt omkring 100 kalorier. Jeg begyndte at spise smørrebrød, da jeg regnede med, at en ud!